Workshop i rygbæring 23. januar 2018

Workshop i rygbæring (UDSOLGT)

Er din baby blevet 4 måneder, nysgerrig på verden og har du nogen erfaring i brug af fastviklen? Så er du og dit barn måske klar til at vikle på ryggen i en fastvikle. Kom med på kursus og brug formiddagen på, at lære at få din baby sikkert op på ryggen og ned igen. Vi gennemgår sikkerhed, Superman Toss og bindingen Rucksack Carry inkl. en flot og støttende finish. Du får alle mine bedste tips og tricks. Vi vikler demodukker en hel masse gange, så I er trygge ved at øve videre hjemme. Er babyerne med på det vikler vi også dem. Lad mig slå fast: Rygbæring kræver øvelse og I er ikke eksperter efter en formiddag i mit selskab. Men mit mål er, at I er trygge i selv at øve videre og blive eksperter:-)

Krav for deltagelse: Baby er fyldt 4 mdr. I har nogen erfaring i brug af fastviklen.

Tid og sted: Den 23. januar 2018 kl. 9:30-12:00 ved YogaKroghen, Kroghsgade 3, 2100 København Ø.
Varighed: Ca. 2 1/2 time.
Pris: Prisen for kurset er 595kr. OBS: betaling skal ske på MobilePay sammen med nedenstående tilmelding. Betalingsinformation fremgår efter du har tilmeldt dig herunder.
Vikle på workshoppen: Skriv i tilmeldingsfeltet herunder om du selv har fastvikle med, eller om du vil låne en. Du kan bruge str. 3 og op.

Tilmelding til workshoppen er bindende.
.

Share