Strækvikle Workshop den 23. juli 2019

strækvikle kursus slynge

Strækvikle workshop for begyndere

(Udsolgt)

Kom godt i gang med din strækvikle. En workshop for dig med en lille ny baby på 0-5 måneder eller med baby i maven. Drømmer du om, at bære din baby tæt i et ergonomisk bæreredskab? Velkommen til en workshop i brug af strækviklen. Strækviklen er et bæreredskab, du kan bruge fra barnet er spæd og til barnet vejer ca. 9 kg. Brugt korrekt, er strækviklen ergonomisk for både dit barn og dig og du må bære dit barn ubegrænset heri. På dette kursus fordyber vi os i basisfrontbinding og du går fra workshoppen med viden om sikkerhed, sundhed, anatomi og ergonomi og med evnen til at bære dit barn i en strækvikle. Babybæring er både smart og sundt og jeg glæder mig til at lære dig om hvorfor og hvordan.

Kurset varer 2 1/2 time. Der er rum og plads til babyerne, men det er ikke et krav at de er med. Vi øver med demodukker og har i ikke en strækvikler låner i blot en til kurset af mig. Vil du låne en vikle på workshoppen, så skriver du det i tilmeldingsfeltet herunder. OBS Workshoppen indeholder ikke brug af fastvikle og rygbæring.

Tid og sted: Den 23. juli 2019 kl. 9:30-12:00 ved En God behandling, Kroghsgade 3, 2100 København Ø.
Varighed: Ca. 2 1/2 time.
Pris: Prisen for kurset er 395kr. OBS: betaling skal ske på MobilePay sammen med nedenstående tilmelding. Betalingsinformation fremgår efter du har tilmeldt dig herunder.
Mere om prisen: Prisen for en tilmelding gælder for én voksen. Er i fx mere end 3 der vil på kursus, så kan i med fordel overveje en privat workshop, hvor jeg kommer til jer. Se her for mere info.
Lån af vikle på workshoppen: Skriv i tilmeldingsfeltet herunder om du selv har fastvikle med, eller om du vil låne en.

Tilmelding til workshoppen er bindende.
.

Share