Fastvikle workshop 6. februar 2018

slynge workshop københavn

Fastvikle workshop for begyndere (UDSOLGT)

Kom godt i gang med din fastvikle. Velkommen til en workshop for dig med slet ingen eller lille erfaring i brug af fastviklen. Fastviklen er et bæreredskab, du kan bruge fra barnet er spæd og så længe du og dit barn har lyst. Brugt korrekt er fastviklen ergonomisk for både dit barn og dig og du må bære dit barn ubegrænset heri. På dette kursus fordyber vi os i basisfrontbinding og du går fra workshoppen med viden om sikkerhed, sundhed, fysiologi, anatomi og ergonomi og med evnen til at bære dit barn i fastviklen. Babybæring er både smart og sundt og jeg glæder mig til at lære dig om hvorfor og hvordan.

Kurset varer 2 1/2 time. Der er rum og plads til babyerne, men det er ikke et krav at de er med. Vi øver med demodukker og har i ikke en fastvikle låner i blot en til kurset af mig.  Vi er altid et lille hold, så der er ro og tid til grundig vejledning. Du tilmelder dig herunder. OBS Workshoppen indeholder ikke rygbæring.

Tid og sted: Den 6. februar 2018 kl. 9:30-12:00 ved YogaKroghen, Kroghsgade 3, 2100 København Ø.
Varighed: Ca. 2 1/2 time.
Pris: Prisen for kurset er 595kr. OBS: betaling skal ske på MobilePay sammen med nedenstående tilmelding. Betalingsinformation fremgår efter du har tilmeldt dig herunder.
Lån af vikle på workshoppen: Skriv i tilmeldingsfeltet herunder om du selv har fastvikle med, eller om du vil låne en.

Tilmelding til workshoppen er bindende.

Share