Fastvikle Workshop 25 juni 2019

slynge workshop københavn

Fastvikle workshop for begyndere

(Udsolgt)

Kom godt i gang med din fastvikle. Velkommen til en workshop for dig med slet ingen eller lille erfaring i brug af fastviklen. Fastviklen er et bæreredskab, du kan bruge fra barnet er spæd og så længe du og dit barn har lyst. Brugt korrekt er fastviklen ergonomisk for både dit barn og dig og du må bære dit barn ubegrænset heri. På dette kursus fordyber vi os i basisfrontbinding og du går fra workshoppen med viden om sikkerhed, sundhed, fysiologi, anatomi og ergonomi og med evnen til at bære dit barn i fastviklen. Babybæring er både smart og sundt og jeg glæder mig til at lære dig om hvorfor og hvordan.

Kurset varer 2 1/2 time. Der er rum og plads til babyerne, men det er ikke et krav at de er med. Vi øver med demodukker og har i ikke en fastvikle låner i blot en til kurset af mig.  Vi er altid et lille hold, så der er ro og tid til grundig vejledning. Du tilmelder dig herunder. OBS Workshoppen indeholder ikke rygbæring.

Tid og sted: Den 25. juni 2019 kl. 9:30-12:00 ved En God Behandling, Kroghsgade 3, 2100 København Ø.
Varighed: Ca. 2 1/2 time.
Pris: Prisen for kurset er 595kr. OBS: betaling skal ske på MobilePay sammen med nedenstående tilmelding. Betalingsinformation fremgår efter du har tilmeldt dig herunder.
Mere om prisen: Prisen for en tilmelding gælder for én voksen. Er i fx mere end 3 der vil på kursus, så kan i med fordel overveje en privat workshop, hvor jeg kommer til jer. Se her for mere info.
Lån af vikle på workshoppen: Skriv i tilmeldingsfeltet herunder om du selv har fastvikle med, eller om du vil låne en.

Tilmelding til workshoppen er bindende.
.

Share