Hvad tilbyder jeg

Fødselsforberedelse og slyngevejledning
Foto: Slyngejordemoder.dk

 

Privat slyngevejledning i København

Vejledning i brug af strækvikle, fastvikle, mei tai, ringslynge og bæresele. Vejledning i valg af bærerredskab og metoder til, at vikle alt fra det præmature barn til tumlingen. Der gives general viden om anatomi og sikkerhed, som fx hvor længe barnet må sidde i viklen, så I trygt kan vikle jeres barn og give det alt det tryghed og nærhed, det har brug for – og samtidig have hænderne fri.
Jeg kommer til jer og jeg underviser både privat og grupper fx. dig og din mødregruppe. Jeg medbringer bæreredskaber, men har du dine egne kan der tages udgangspunkt i dem.

Vælg fx kurset “Fastvikle workshop begynder”, “Strækvikle workshop begynder” eller “Rygbæring – Få din baby på ryggen”. Alle kurser kan selvfølgelig tilpasses individuelt efter jeres ønsker og behov.

1 til 2 personer:
Pris for ca. 2 timers privatundervisning hos jer tilpasset jeres ønske og behov kr.1495,-

3 til 6 personer:
Prisen for 2 timers undervisning hos jer ialt kr.1795,-.

For at booke undervisning kan du kontakte mig på email slyngejordemoder@gmail.com.

Udover privat undervisning tilbyder jeg også slyngevejledning i mindre grupper. Se kommende workshops her.

 

Fødselsforberedelse i København

Fødselsforberedelse er et forløb tilpasset jer. Her gennemgår vi graviditet, fødsel og barselstid. Du og din partner får viden om graviditet, fødsel og barsel.  Hvis der er gener i graviditeten får I konkrete redskaber til at håndtere disse, fx. bellywrapping, rebozo og udstrækningsøvelser. I lærer konkrete teknikker til at håndtere veer og får styrket troen på egen krops evner. Undervisningen er for alle, uanset om i skal føde hjemme eller på hospitalet. Det foregår hjemme hos jer og tidspunkt aftales individuelt.

Prisen for 2 private sessioner er kr 3.195,-

Oversigt over priser

Share